Éjjel kettőig iszogatott a színész

Képek: Hukk! Brad Pitt látványosan becsiccsentett a premieren!

Mintha néhány sörrel többet ivott volna a kelleténél a sármos színész - Brad Pitt a Becstelen Brigantyk berlini bemutatóján kissé furcsán festett...

Pityókás hangulat: Brad Pitt egy kissé felöntött a garatra! képgaléria

2009.07.30 10:40ma.hu

Túl sok volt a sörből? - A nők bálványa, Angelina Jolie kedvese kissé elengedte magát az Inglourious Basterds (Becstelen Brigantyk) című filmjének berlini premierjén.

Az OK! magazin beszámolója szerint Brad Pitt nem hagyta el a rendezvényt éjjeli két óra előtt. Kollégáival felöntöttek a garatra, a fáradtság és az ital pedig egy idő után igencsak kiült az arcukra.

Brad és Angie közt úgy tűnik, minden rendben

A helyszínen készült fotók tanúsága szerint Pitt is szorgalmasan döntögette magába a jóféle söröket.

Nem tudni, vajon mit szól mindehhez Angelina Jolie, de az talán jobban aggasztja, hogy a színész oldalán gyakran tűnt fel egy szemrevaló szőkeség is, aki olykor suttogott is Brad fülébe.

Annak ellenére egyébként, hogy Pitt és Jolie kapcsolatáról újra is újra felröppennek a pletykák - miszerint a páros mostanság nincs túl rózsás viszonyban egymással -, Brad legutóbb is vidáman nyilatkozott a népes család otthoni kalandjairól.

Pitt például kifejtette, hogy háromméteres ágy sem elengedő neki és Angelinának, főként, ha reggelente a hat gyermek is betrappol a szobába és közéjük furakszik.

A szexuális életüket firtató kérdésekre csak titokzatosan mosolygott és annyit árult el: természetesen ők is művelik, hiszen enélkül nem lehet kiegyensúlyozott egy kapcsolat.

Ám a hálószoba-titkaikat lazán csak "üzleti titoknak" minősítette...

Brad Pitt bevallotta: imádja a pornót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.