Keveset lesz nedves a színésznő!

Jennifer Aniston: Nálam csak három percig tart!

A csinos színésznő nem pazarolja az idejét, és ezzel védi a Földet is - Hogy hogyan? Jennifer Aniston elárulta, sosem tölt például három percnél többet a zuhany alatt.

Szexi: Jennifer Anistonnál átlátszott a cici! képgaléria

2009.11.02 18:20ma.hu

Néhány apróság betartása is fontos lehet, hogy megvédjük a Földet - véli a Jóbarátok sztárja, aki igyekszik is hozzájárulni a maga részéről ehhez.

Elizabeth Rogers
és Thomas M. Kostigen Zöld Könyvében Jennifer Aniston is megszólal, és elárulja, ő mire döbbent rá a közelmúltban.

Amikor a szép színésznőnek tudomására jutott, hogy a modern országokban két perc zuhanyozás annyit jelent, amennyi víz adagot egy afrikai ember egy teljes nap alatt használ el - ivásra, mosakodásra, főzésre és takarításra -, komolyan elgondolkodott.

Azóta igyekszik minél kevesebb ideig engedni a vizet. Maximum három percet tölt a zuhanyozással, és közben még a fogát is megmossa.

Az áramfogyasztással is hasonlóan áll Jennifer Aniston: tisztában van vele, hogy a telefontöltő akkor is használ áramot, ha nincs rácsatlakoztatva a mobil, ezért minden alkalommal kihúzza a töltőt használat után.

Aniston szerint mindenkinek hozzá kellene járulnia egy kis odafigyeléssel ahhoz, hogy a dolgok ne forduljanak rosszabbra.

Jennifer Aniston újra bepasizott?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.