Különleges módon édesgeti vissza expasiját...

Mi az igazság? Jennifer Anistonnak az új vagy a régi pasi kell?

A szépséges színésznőt rajtakapták, hogy még mindig azt az arany Rolex órát viseli, amit exbarátjától, John Mayer-től kapott. Így az a szóbeszéd járja, miszerint a páros újra szeretné kezdeni az eleddig már kétszer kudarcba fulladt kapcsolatot.

Íme Aniston- átlátszó mellbimbó, dögös fotók! képgaléria

2009.09.03 15:38mellesleg
Gerard Butlerrel köti össze Jennifer a sorsát?

A Boston című napilap egy "bennfentest" idézett: "John 2008 májusában adta Jennifernek az órát, amikor a románcuk még a fénykorát élte.

Jennifer szinte alig vette le a karjáról a férfitól kapott ajándékot, ám miután szakítottak, nem viselte többé.

Az elmúlt hetekben viszont újra hordani kezdte az órát, ezzel jelezve a férfi belé, hogy még mindig gondol rá. Ráadásul e-mailen keresztül félreérthetetlen flörtölésbe is kezdett a férfival.

A 40 éves színésznő és a 31 éves zenész tavaly körülbelül 4 hónapig jártak. Aztán idén újra fellobbant közöttük a láng, de áprilisban ismét szakításra került a sor.

Állítólag mióta Jennifer újfent megkörnyékezte ex-szerelmét, harmadik alkalommal is alakulni látszik valami kettejük között.

- "Jennifer terve szemlátomást működik. John egy megszállott Rolex-gyűjtő, és Jennifer Aniston pontosan tudja, hogy a férfi nagyon jól érti ezt a szimbolikus gesztust. John pedig e-mailben pikáns képek kíséretében már reagált is a színésznő jelzéseire. "Csak idő kérdése, hogy bejelentsék, hogy újra egy párt alkotnak."
- állítja a napilap informátora, félresöpörve azokat a pletykákat, amelyek mostanában a 300 című film királyával, Gerard Butlerrel kötik össze Jennifer sorsát.

Aniston férjhez megy?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.