A sztár mellbimbói is átlátszanak!

Micsoda képek, micsoda cicik! Forró képek készültek Jennifer Anistonról!

A szeptemberi Elle magazinba fotózták Jennifer Anistont, méghozzá szexis és dögös képek készültek róla, amik között vannak olyanok, melyeken átlátszik és kivirít Jen mellbimbója!

Még a mellbimbó is átlátszott! Forró és szexi képek Jen-ről! képgaléria

2009.08.25 18:45ma.hu
Aniston Gerard Butlerrel együtt!

Dögös képek mellett szenzációnak számít az is, hogy Aniston felvállalta új pasiját, hisz kéz a kézben látták Jennifer Anistont új barátjával, a szintén színész Gerard Butlerrel New Yorkban egy szállodában - számolt be hétfőn a People magazin internetes oldala.

Ez az első alkalom, hogy nyilvánosan mutatkozott együtt a sztárpár. Aniston és Butler egyébként együtt forgatja az amerikai metropoliszban a The Bounty című filmet, a hírek szerint a közös munka közben melegedtek össze.

Szemtanúk szerint a The Jane Hotelben turbékoltak, koktélokat iszogattak. Ezután a 40 éves színésznő és a 39 éves színész a Freemans nevű étteremben vacsorázott.

A The Jane Hotel aulájában lévő szórakozóhely az elmúlt időszakban nagyon felkapott lett a celebek körében.

Rendszeresen ott látják Kirsten Dunstot, Mischa Bartont és Kate Winsletet is.

Tényleg Jolie-t utánozza Aniston?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.