"Csak barátság" - de biztos ez?

Képek: Kéz a kézben Jennifer Aniston és Gerard Butler?

Lehet, lassan már a fél világ drukkol a Jóbarátok csinos sztárjának, akinek sehogyan sem jön össze egy igazán tartós kapcsolat - Jennifer Aniston-t korábban hírbe hozták már kollégájával, ám úgy tűnik, nem alaptalanul...

Jennifer Aniston és Gerard Butler a The Bounty forgatásán képgaléria

2009.08.26 12:50ma.hu - Fotó: INF

Brad Pittől való válása óta Jennifer Aniston-t nem kevés férfival hozták már össze - komolyan ezek közül csak Vince Vaugh-nal járt, legutóbb pedig John Mayer zenésszel.

Gerard Butler-rel a The Bounty című filmben szerepelnek együtt - Már korábban jelentek meg róluk hírek, melyek azt sejtették, hogy a két színész között talán több is van a munkakapcsolatnál.

Jennifer és Gerard - mi van köztük?

Aztán elhallgattak a róluk szóló híresztelések. Mostanáig.

A People magazin ugyanis arról számol be, hogy szemtanúk látták Jennifer-t és Gerard-ot Manhattan-ben.

A Jane Hotelben édes kettesben koktélozgattak és beszélgettek. Később pedig kéz a kézben sétáltak!

Aniston szóvivője tagadta, hogy a két sztárt romantikus érzelmek fűznék össze - elmondása szerint Jennifer és Gerard a közös film többi szereplőjével együtt kapcsolódott ki aznap, és szó sincs kézfogásról...

Stephen Huvane hozzátette, hogy Butler csak egy volt a sok közül, akikkel Jennifer szórakozni ment.

Egy másik forrás ugyanakkor azt közölte a People-lel, hogy a 40 éves Aniston és a 39 esztendős Gerard Butler a Lower East Side-on is felbukkantak valamivel korábban, kettesben, mielőtt még a hotelben vacsoráztak volna.

Musical-sztár lenne Jennifer Aniston?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.