Többé nem akar szóba állni Brad-del!

Képek - Pitt sosem hagyja el Jolie-t - Jennifer Aniston megsértődött!

Nem akar többé szóba állni a volt felesége Brad Pittel - tudta meg az egyik külföldi bulvárlap. Jennifer Aniston szerint a színész őt hitegette, valójában eszében sincs otthagyni Angelinát és a családját.

Brad Pitt és Jennifer Aniston régi boldogsága képgaléria

2009.09.08 09:25ma.hu

Korábban igencsak bizalmas kapcsolatot ápolt egymással Brad Pitt és exneje, Jennifer Aniston.

A hírek szerint nemcsak találkozgattak néha titokban, de a Jóbarátok sztárja egyetlen alkalmat sem mulasztott el, hogy kedves üzenetet írjon volt férjének.

Brad és Angelina Cannes-ban

A Digitalspy értesülései szerint ennek a korszaknak vége!

Jennifer Aniston ugyanis vérig sértődött Brad nemrégiben, egy bulvárlapban tett kijelentésén, miszerint jobban élvezi a szexet Angelinával, mint együttélésük idején Aniston-nal.

A szőke színésznő azt a következtetést vonta le, hogy Pitt az utóbbi időben csak lelki szemetesládának használta őt.

Ha gondja volt Jolie-val, Jennifer-t hívta. Aniston úgy emlékszik, még arról is beszélt, hogy véget vet Angelinával a kapcsolatának.

Most azonban nagyon úgy tűnik, erről szó sem volt soha. Jennifer egy ismerőse a National Enquirer-nak azt mondta: a színésznő megelégelte a dolgot, és nem akarja továbbra is tartani a kapcsolatot Brad-del.

Talán végre elszakad az az érzelmi szál is, ami hozzá fűzte...

Felvállalta új pasiját Jennifer Aniston!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.