Aniston oldalán keresne vigaszt?

Friss képek - Brad Pitt már nem bírja elviselni Angelinát?

Egyre kevésbé képes tolerálni az otthon folyó csatározásokat Brad Pitt - A sármos színész és Angelina Jolie kapcsolata a hírek szerint leáldozóban van, Jennifer Aniston pedig ismét reménykedhet...

Angelina, Brad és a gyerekek a Mary Poppins-előadásra érkeznek képgaléria

2010.01.05 10:30ma.hu

A látszat ellenére egyáltalán nem tökéletes már Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata - A hat gyermeket nevelő színészpáros körül régóta keringenek a kapcsolatuk megromlásáról szóló pletykák, s úgy tűnik, mindennek van is alapja.

Brad Pitt mostanság alapos külső változáson ment keresztül, s ez alátámasztaná a páros egyik ismerősének állítását, miszerint szabadabb életre áhítozik a színész. Angelina mérges "tombolását" pedig egyre kevésbé bírja elviselni.

Mindketten másfelé tekintgetnek?

A National Enquirer szerint még idén véget vethet kapcsolatának Jolie és Pitt. A minap egy igen kínos szituációnak is szemtanúi lehettek a sztárpár rajongói.

Brad és Angelina a Broadway-en járt, hogy gyermekeikkel a Mary Poppins című előadást megnézzék.

Nem úszhatták meg persze az autogramm-osztást sem, eközben történt az incidens. Valaki bekiabált, hogy ő Jennifer Aniston-t jobban kedveli, erre Angelina azonnal durcás lett, és a továbbiakban szólni sem lehetett hozzá...

Nemrég pedig ő maga állította egy német lapnak, hogy - miután biszexuális -, szívesen élne nyitott kapcsolatban...

A sztárpár National Enquirer-nek nyilatkozó egyik barátja szerint Jolie és Pitt újabban egyre rémesebb vádakkal illeti egymást, Brad-nél is alaposan kiverte a biztosítékot Angelina nyilatkozata.

A hírek szerint a színész mostanság is egyre többet sms-ezget a volt feleségének, Jennifer-nek, aki azonban azt szeretné már látni, hogy Brad a sarkára áll és dönt. Lehetőleg mellette...

Az évtized legszebb nője Angelina Jolie!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.