Két szexi sztár, egy forró jelenetben

Képek - Végre! Johnny Depp egy ágyban Angelinával!

Nagyon várhatják már Angelina Jolie és az épp minap az év legszexisebb férfijává választott Johnny Depp rajongói a két színész közös filmjét. Angie és Johnny ugyanis egymásba bonyolódnak!

A világ legszexisebb pasija: Johnny Depp napjainkban! képgaléria

2009.11.26 13:25ma.hu

Pikáns szexjelenetet ígér a forgatókönyv!

Várhatóan együtt szerepel Angelina Jolie és Johnny Depp a The Tourist című alkotásban, melyet a hírek szerint februárban kezdenek el forgatni.

Angelina újra bedobja magát...

A szép színésznő, aki jelenleg Brad Pitt párja és hat gyermek édesanyja, egy, az Interpol-nak dolgozó, belevaló hölgyet alakít.

Éppen egy olyan férfi után nyomoz, akiről kiderül, egykor a szeretője volt. Johnny Depp amerikai turistát játszik, s a hírek szerint nem ő kapta volna szerepet, hanem Sam Worthington.

A cserével azonban sok rajongó álma teljesül, hiszen ha minden igaz, a történetben Angelina és Johnny egy forró szexjelenetet is produkál majd.

Állítólag a két sztár Frank és Cara szerepében a zuhanyzóban is egymásnak esik.

A tervekben egyébként korábban szerepelt főhősként Tom Cruise és Charlize Theron is, utóbbit azonban gyorsan leváltotta Angelina.

Johnny Depp fizeti Nicolas Cage tartozásait?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.