Jól berúgott a világ legszexibb férfija

Kínos videó: Támogatni kellett a részegen imbolygó Johnny Depp-et!

Második alkalommal választották a világ legszexisebb férfijának a sármos színészt, aki alaposan meg is ünnepelte a megtisztelő címet: részegen kapták le lesifotósok egy éjszakai klub előtt.

A világ legszexisebb pasija: Johnny Depp napjainkban! képgaléria

2009.11.23 16:25ma.hu

A hollywood-i szupersztár New York-ban, baráti társaságban öntött fel a garatra, annak örömére, hogy második alkalommal is ő nyerte el a világ legszexisebb férfija címet.

Egy helyi étteremben folyt a mulatozás, ahonnan aztán kijőve Johnny Depp némi segítségre szorult - adta hírül a TMZ.com.

A Karib tenger kalózai sztárját egyébként a punk-ikon Patti Smith kísérte éjszakai partizásán.

A sztárt támogatni kellett, hogy a bár asztalától eljusson az autóig.

Ott azonban még néhány rajongó is lecsapott rá, akiknek Depp becsülettel kiosztotta az aláírást - noha látványosan részeg volt.

Egy biztos, cseppet sem hasonlított pár órával korábbi, vörös szőnyegen megjelent önmagához. Haja kócosan lógott arcába, tekintete morcos volt...

A 46 éves, kétgyermekes színészről videófelvétel is készült kínos pillanataiban, melyet szintén a TMZ.com mutatott be.

Depp fizeti Nicolas Cage tartozását? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.