Két gyermeket nevelnek

Johnny Deppnek Vanessa volt az első

A színész depressziós volt, de aztán találkozott élete szerelmével, és minden megváltozott.

2009.07.19 10:59rtlbulvar.hu

Johnny Depp nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről és a múltjáról, visszavonult életet él szerelmével, Vanessa Paradis-vel. Ezúttal azonban kivételt tett, és élete legsötétebb korszakáról mesélt az egyik magazinnak.

- Amikor híres lettem, hirtelen túl sok lett a felhajtás. Mindenki engem akart, és én utáltam ezt. A drogokhoz és az alkoholhoz nyúltam, a szakadék szélére kerültem. Aztán hirtelen minden sötét gondolatom és kétségem megszűnt. Vanessa volt az első, aki megajándékozott a szerelmével – olvasható a 46 éves sztár őszinte vallomása az újságban.

Vanessa és Johnny 1998 óta vannak együtt, és bár többször pusmogtak az esküvőjükről, egyelőre nem házasodtak össze. Két gyermeket nevelnek: a tízéves Lilyt és a hétéves Jacket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.