Johnny Depp, mint a Bolondos Kalapos!

Első hivatalos képek- Alice Csodaországban Tim Burton szemével!

Végre Tim Burton szemével is bepillanthatunk Alice Csodaországába. A Disney jóvoltából megjelentek a mozikban jövő márciusban debütáló produkció első hivatalos képei.

Első hivatalos képek a varázslatos filmből! képgaléria

2009.06.23 16:30mellesleg

A Lewis Carroll irodalmi klasszikusán alapuló alkotásban Alice kék rucijába a 19 éves színésznő, Mia Wasikowska (In Treatment – a terapeuta) bújhat bele.

Ha azonban az ifjú színésznő neve nem csengene elég csábítóan, akkor Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway és Matt Lucas szerény személye a szereplőlistán már biztosan felkelti az érdeklődésünket.

Alice

Mindemellett azt se feledjük, hogy egy Tim Burton produkcióról beszélünk, aki már olyan nagy sikerű alkotásokkal vett le minket a lábunkról a mozikban, mint az Ollókezű Edward, Az Álmosvölgy legendája, vagy éppen a Sweeney Todd.

A film lassan elkészül, mi azonban csak jövő tavasszal láthatjuk. Addig is némi infó. Johnny Mad Hatter-t fogja játszani. Valljuk be, jól fog állni neki a dilis kalapos megformálása.

És persze nem hiányozhat Tim Burton édes neje sem a filmből, így neki is jutott egy szerep. Helena Bonham Carter a Szívkirálynő hálás szerepét kapta.

De mellette még olyan színészek lépnek majd színre a filmben, mint Alan Rickman, Sweeney Todd kegyetlen bírája, Anne Hathaway a Csajok háborújából. Szóval izginek ígérkezik. És Tim Burton-ban ritkán csalódik az ember.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.