Depp cáfol!

Johnny Depp nem nősül! Képek a sármos színészről

Johnny Depp határozottan cáfolta, hogy nyáron feleségül veszi élettársát, Vanessa Paradis-t. Nem akarom tönkretenni Vanessa vezetéknevét - indokolta döntését a színész.

Johnny Depp ezer arca! képgaléria

2008.06.14 18:55rtlbulvar.hu

Két hónappal ezelőtt ugyanis felröppent a hír, hogy a sztárpár Sandra Bullock csendes házában fogad majd örök hűséget egymásnak. A pletykákat Robin Baum, Johnny szóvivője cáfolta, aki szerint semmi sem igaz a híresztelésekből. Az esküvői harangokat áprilisban kezdték el kongatni, amikor egy bennfentes azt állította: a színész és szerelme június 14-én fogad örök hűséget egymásnak.

A pletykákra Johnny a tőle megszokott humorral válaszolt. - Nem szeretném tönkretenni Vanessa vezetéknevét. Imádom kiejteni, hogy Vanessa Paradis. Ha megváltozna Paradis-Depp-re, az olyan kiábrándítóan unalalmas lenne - nyilatkozta a sztár.

A szerelmesek 1998 óta alkotnak egy párt. Két gyermeket nevelnek: a 9 éves Lily-Rose-t és a 6 esztendős Jack-et. Kevesen tudják, hogy Johnny korábban már volt házas, a sminkmester Lori Anne Allison-nal való frigy azonban csupán 3 évig tartott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.