Vajon melyik szívtipró lesz Sinatra?

DiCaprio és Depp gyerekes harcot vívnak egy szerepért!

Életrajzi film készül a legendás énekesről, Frank Sinatráról az Oscar-díjas direktor, Martin Scorsese rendezésében. Lehet, hogy időközben a főszereplőt is megtalálták?

Depp és felesége Vanessa! képgaléria

2009.05.20 18:50ma.hu

Ölre mentek a világsztárok a Hang szerepének eljátszásáért. Johnny Depp és Leonardo DiCaprio is esélyes Frank Sinatra szerepének eljátszására Martin Scorsese Sinatra című életrajzi filmjében.

Még nem döntötte el Martin Scorsese rendező, kit választ Frank Sinatráról szóló filmje főszerepére. A legesélyesebbnek azonban egyik kedvenc színésze, Leonardo DiCaprio tűnik, ahogy erős versenyző Johnny Depp is. 

Sinatra élettörténetét már régóta el akarták mesélni Hollywoodban, de hiányzott a jó forgatókönyv, és eddig azt sem sikerült kitalálni, ki alakítsa a legendás énekest.

Az elsősorban maffiafilmjeiről híres Scorsese mint rendező kiváló választás a feladatra, hiszen köztudott, hogy Sinatra jó kapcsolatokat ápolt a szervezett alvilággal.

Johnny Depp jelenleg legújabb filmjével, a Közellenségek-kel turnézik, de Leo DiCaprio is eléggé elfoglalt, hiszen nemsokára kerül a mozikba a szintén Scorsese által rendezett Viharsziget című filmje.
 
A sztár az akciódús krimiben rendőrbírót alakít, aki egy szökött gyilkost üldöz a címben megnevezett szigeten. A szórakoztatóipar legendájáról már korábban is készültek filmek. Egy 1992-es tévésorozatban Philip Cassnoff játszotta az énekest, egy későbbi tévéfilmben pedig Ray Liotta formálta meg. 

A mostani mozifilmhez még csak most kezdődnek majd a szereplőválogatások, így csak találgatni lehet, hogy ki játssza Frank Sinatra élettörténetét. A stúdió és a rendező szerint ez lesz az első Sinatra film, ami valós képet fest majd a híresség életéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.