Hazugságok hálója DVD-n és Blu-ray-en!

Főszerepben Leonardo DiCaprio, Russel Crowe látható!

2009. március 31-től az FHE kiadásában jelenik meg a film DVD-n és Blu-ray-en. Egy film, melyben újabb terrorhullám árasztja el a világot, ezért a CIA a támadások szellemi vezérének felkutatására küldi egyik ügynökét.

2009.02.03 20:00ma.hu

A bevetésről bevetésre élő Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) Jordániába utazik, és igyekszik mindig egy lépéssel az események előtt járni. 

Ferris minden mozdulatát egy műhold követi, a műhold élő adását pedig a CIA-veterán Ed Hoffman (Russell Crowe), aki sokezer mérföldnyi távolságból, otthonról irányítja az akciót. 

A célhoz közeledve azonban Ferris fokozatosan ráébred, hogy a bizalom legalább annyira veszélyes lehet, mint amilyen elengedhetetlen is a túléléshez.
 
Leonardo DiCaprio (A tégla) és Russell Crowe (Gladiátor) remekelnek ebben a merész akciójelenetekben bővelkedő, ízig-vérig mai kémtörténetben, melyet David Ignatius azonos című regényéből a háromszoros OscarR-jelölt Ridley Scott (Amerikai gengszter) rendezett. 

EXTRÁK 

- Audiokommentár Ridley Scott rendező, William Monahan forgatókönyvíró és David Ignatius író közreműködésével (eredeti nyelven)
 
- Az igazság a Hazugságok hálójában - Forgatási felvételek és a stábbal készült interjúk segítségével részletes képet kapunk a film kulcsjeleneteiről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.