Egyenesen a Doktor Szöszi forgatókönyvíróitól

Anna Faris, a Házinyuszi hamarosan DVD-n!

Shelley (Anna Faris - Tökös csaj) a nyusziház kedvence volt, de mikor túlkorosnak ítélik a rózsaszín tapsifülek viselésére, a szőkeség hirtelen fedél nélkül marad. Beverly Hillsben bolyongva Shelley rábukkan a város legbénább diáklány-egyesületére...

2009.01.14 18:39ma.hu

Váratlanul tehát igazi otthonra lel, ráadásul nemes cél szolgálatába állíthatja nyuszi-tudományát. Shelley úgy dönt, bedobja magát, és alaposan átfazonírozza a lányokat.

A cél: legyen a Zeta Alpha Zeta a legtutibb ház, még mielőtt az egyetem beszüntetné a működésüket! Aztán mikor Shelley találkozik egy helyes sráccal, úgy érzi, végre neki is van miért flörtölnie, és hogy talán van élet a nyuszik világán kívül is...

Költözz be te is a Házinyuszival, és garantáltan nyuszifülig ér majd a szád!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.