Ész és tehetség nem mindig jár együtt!

Tesó-tusa - egy fergeteges vígjáték hamarosan DVD-n!

Will Ferrell-John C. Reillly páros főszereplésével február 3-tól DVD-n és Blu-ray-en a Fórum Home forgalmazásában - a Taplógáz és A Híres - Ron Burgundy legendája alkotói bemutatják a TESÓ-TUSA című frenetikus vígjátékot, ami bebizonyítja, hogy nem kell sem ész, sem tehetség, hogy sikeres legyél...vagy lehet, hogy mégis?

2009.01.12 15:59ma.hu

Brennan (Will Ferrell) és Dale (John C. Reilly), a két középkorú léhűtő egy fedél alá kerül, miután szüleik összeházasodnak.

Mikor a vonakodó mostohatesók távkapcsolóért és különféle személyes tárgyaikért folytatott gyerekes csatározásai gajra viszik a házasságot, az ördögi duó őrületes tervet eszel ki, hogy újra összehozza a párt…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.