A Titanic sztárjai megsajnálták az asszonyt!

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio összefogtak!

A Titanic című kasszasiker két főszereplője, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio segítik meg az óceánjáró katasztrófájának utolsó túlélőjét, az idősek otthonában élő Millvina Deant.

Képekben Kate Winslet, a gyönyörű színésznő! képgaléria

2009.05.13 19:45ma.hu

A két sztár egy 97 éves asszonyon segít, aki a legendás óceánjáró katasztrófájának utolsó túlélője… A hírességek 30 ezer dollárral segítik meg Millvina Deant, aki mindössze kilenchetes volt a katasztrófa idején. 

A dél-angliai idősek otthonában élő hölgynek már régóta nem futja a havi háromezer fontos ápolási költségekre, s már minden emléktárgyát árverésre bocsátotta.

Kate és Leo jól bevált párost alkotnak!

A két filmcsillag mellett James Cameron rendező is hozzájárul a 97 éves asszony gondozásának költségeihez. 

- "Reméljük, hogy Millvina nyugodtan tud pihenni, mert tudja, hogy biztos a jövője" - fogalmaztak a világhírű színészek. 

Az idős nő egyik barátja korlátozott számban fényképeket is készíthetett a hírességekről, amelyeket az alapítvány ötszáz eurós áron értékesíthet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.