Forró jelenet: pucéran hetyeg a színésznő

Buja képek 18 éven felülieknek! - Kate Winslet fiatal szeretővel szexel!

Nem takargatta bájait a csinos színésznő - Kate Winslet egy fiatal fiúval szexel a vásznon a Felolvasó című filmben, melyért díjat is kapott. Íme a vágytól fűtött jelenet...

Képek 18 éven felülieknek: Kate Winslet fiatal szeretővel szexel! képgaléria

2009.05.07 11:20ma.hu

Kate Winslet-et nem hozza zavarba a meztelenkedés, ha munkáról van szó, nem gondolkodik azon, megváljon-e a ruháitól.

A kétgyermekes színésznő büszke arra, hogy eddig még nem vetette alá magát plasztikai műtétnek - a filmvásznon tehát eredeti valójukban láthatjuk a bájait...

Kate az igazi párjával, Sam Mendes rendezővel

..azokat, melyekről Oprah Winfrey a show-jában még áradozott is, kifejtve, manapság ritka, hogy egy színésznő saját kebleivel domborítson a filmben!

A Felolvasóban, melyért Kate Winslet megkapta hőn áhított Oscar-díját, Kate egy, a második világháború utáni Németországban élő nőt alakít.

A tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idősebb hölgy, a Winslet által alakított Hanna segít neki hazajutni.

Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását - nemsokára titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük...

Íme a film izgalmas képkockái...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.