Sör-virsli verseny az esküvőn!

Kate Winslet a legirritálóbb színésznő?

Már korántsem az a közvetlen, őszinte sztár, akinek ez idáig hittük. Ha "A világ legirritálóbb sztárja" címmel is lehetne Oscart nyerni, akkor Kate Winslet az idén jó eséllyel pályázhatna rá - legalábbis egy angol napilap újságírója szerint.

2009.02.01 11:34rtlbulvar.hu

A színésznő az utóbbi időben igencsak megváltozott, és már korántsem az az emberközeli, földhözragadt sztár, akinek megismertük. Kezdetben volt egy Kate Winslet, mindenki Kate-je, aki végre vállalni merte természet adta gömbölydedségét, sőt, büszkén hangozatta, hogy az iskolában bálnának gúnyolták.

Ő volt az, aki az esküvőjén virslit, krumplipürét és sört tálaltatott fel a vendégseregnek, és aki szülés után nem a diétájáról mesélt, hanem arról, hogy a combja olyan lett, mint egy brokkoli. Rajta kívül egyetlen sztár sem vallotta be, hogy bizony ők is emberek, akik ugyanazokkal a gondokkal küszködnek, mint bárki. Kate volt minden normális nő példaképe, aki még azt is elérte, hogy a világ legszexibb hölgyei között tartják számon mind a mai napig.

Mostanában azonban külsőleg is, belsőleg is átalakult a színésznő. A Golden Globe gálán tűnt fel először az embereknek, hogy A szabadság útjai sztárja rengeteget fogyott, és csúcsformában van testileg. Az ellenszenvet nem ezzel váltotta ki, hanem azzal, ahogy magyarázkodni próbált.

Először a ruhára fogta: azt mondta, hogy csak előnyösen választott. Aztán kijelentette, hogy ő igazából annyit eszik, amennyit akar, és csupán napi 20 percet Pilates-ezik.

Na, ez aztán végképp kiverte a biztosítékot a rajongóknál. Mindenki tudja ugyanis, hogy amit Kate állít, az szemenszedett hazugság. Senki sem érti, miért kell hirtelen úgy tennie, mintha a géneknek köszönhetően lenne ilyen karcsú. Persze a sztárok 99,99 százaléka ezt állítja, de nyilvánvaló, hogy ez lehetetlenség.

Nem csoportosulhat Hollywoodban az összes genetikailag karcsú ember. Kate többet ért volna, ha őszintén bevallja, mennyit küzd azért nap mint nap, hogy így nézzen ki.

Hiszen ez nem szégyen, hanem inkább erény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.