A színésznő fél a katasztrófáktól!

Kate Winslet és férje nem akarnak együtt meghalni!

A színésznő és párja nem repülnek együtt, így katasztrófa esetén nem maradnak árván a gyerekek. Kate Winslet és férje, Sam Mendes kifejezetten kerülik, hogy egy repülőn utazzanak.

Kate és az ő híres és irigyelt mellei! képgaléria

2009.01.27 19:15rtlbulvar.hu

A sztárpár ugyanis attól fél, hogy egy katasztrófa mindkettőjükkel végezne, így egyedül hagynák a nagyvilágban gyermekeiket, Joe-t és Kate első házasságából született kislányát, Miát. 

Első hallásra kicsit túlzásnak tűnik, de az aggodalom egyáltalán nem alaptalan, ugyanis mindketten ijesztő tapasztalatokkal rendelkeznek a repülés terén. 

2001. szeptember 11-én Mendes-nek foglalt helye volt azon a repülőgépen, mely belecsapódott az ikertornyokba. A fedélzeten mindenki meghalt, az épületben pedig további 125 ember vesztette életét, minekután öt iszlám terrorista eltérítette a gépet. 

Mendes tervei azonban véletlenszerűen változtak, így nem tudott felszállni a repülőre, ezzel megúszta a katasztrófát. Winsletnek is kijárt a félelemből még ugyanebben az évben. Kate, és első férje, Jim Threapleton, illetve Mia kislányuk Londonból Dallasba repült, mikor részük volt a rémisztő légiincidensben.
 
Egy utas – aki azt állította, hogy terrorista - felállt, és kiabálni kezdett: most mind meghalunk, mert bombát rejtettem a gépre. 194 utast tartott rettegésben 7 órán keresztül. Végül a pilóta Torontónál úgy döntött, leteszi a gépet, hogy a férfit azonnal letartóztassák.

Kate A szabadság útjaiban Leoval!

Később kiderült a 29 éves férfi csak viccelt, és a gépen nem volt bomba. Winslet azóta állítólag, ha arra kényszerül, hogy repüljön, több doboz cigarettával érkezik a reptérre, amit el is füstöl indulás előtt. 

A pár New Yorkban él a gyerekekkel, de gyakran látogatják angliai otthonukat is. Amikor tehetik, Kate és Sam külön géppel utaznak, hátha egyszer nem lesz akkora szerencséjük, mint a 2001-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.