A Playboy atyja ajánlatot tett a sztárnak...

Pikáns fotók - A pucér Kate Winslet-re fáj Hugh Hefner foga!

A csinos Kate Winslet-nek a minap teljesült régi álma: Oscar-díjas színésznő lett - A Playboy atyja is megragadta az alkalmat, hogy megüzenje a sztárnak: tőle egész címlapot kap...

Hogy is festenek ezek a Kate Winslet-mellek? képgaléria

2009.02.24 11:50ma.hu

Régóta vágyott arra, hogy képességeit az arany szobrocskával ismerjék el - Kate Winslet most repes a boldogságtól, hiszen megkapta az Oscar-díjat.

Hugh Hefner is kapott az alkalmon, és vonzó ajánlatot tett a dívának: eszerint ha a szép elismerés ellenére sem kapnak megfelelő szerepeket, a Playboy címlapján mindig lesz helye!

Kate és férje, Sam Mendes rendező

A nyuszis magazin atyja egy interjúban fejtette ki, hogy rajong Kate-ért, aki sosem csinált gondot abból, ha a filmvásznon kellett megmutatnia figyelemreméltó idomait.

Ugyanakkor Winslet nem az a fajta sztár, aki csupán a hírnév és népszerűség kedvéért hajlandó vetkőzni.

Mégis a csodájára járnak; Oprah Winfrey nemrég egyik show-jában percekig áradozott Kate-nek arról, mennyire jó dolog, hogy vannak még szép, természetes mellek is a képernyőn, s nemcsak a műkeblűek "domborítanak"...

Kate Winslet egyébként - aki évekkel ezelőtt a Titanic című filmben vált leginkább ismertté - második férjével, Sam Mendes rendezővel él együtt.

Két gyermeket nevelnek, közös fiukat, Joe-t és a színésznő előző, Jim Threapleton-nal kötött házasságában született lányát, Miát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.