Analfabéta kalauznő lett a szőke szépségből!

Megdöbbentő képek - Őrület! Kate Winslet 30 évvel öregebbnek néz ki!

Rá sem ismerni a csinos színésznőre! Kate Winslet ősz hajat, kontaktlencsét és pótfogakat visel. Hamarosan a magyar közönség is megismerkedhet a csinos színésznő három évtizeddel idősebb kiadásával.

Őrület! Kate Winslet 30 évet öregedett képgaléria

2009.04.20 11:15ma.hu

Analfabéta kalauznőként keveredik viszonyba egy kamaszfiúval - Kate Winslet A Felolvasó című filmjét jövő héttel a magyar közönség is láthatja.

A fiatal karaktert Kate saját külsejével alakítja, ám a harminc évvel öregebbért bizony megdolgoztak a sminkesei! Meglehetősen bonyolult feladata volt a csinos sztárból hatvanöt éves asszonyt faragni.

Winslet elmondása szerint nagyon élvezte a forgatást, de nem lehet azt mondani, hogy könnyű volt öregasszonnyá válnia...

Winslet A felolvasó egyik jelenetében

Már az is rémes volt, hogy hajnalban vették kezelésbe a sminkesek, és csak délelőtt tizenegyre lett kész a külseje!

Rettentően kényelmetlennek érezte a pótfogakat, a kontaktlencsét, mellyel tekintetét megváltoztatták, az ősz haj már csak részletkérdés volt...

Kate Winslet maszkját legalább annyi időbe telt leszedni, mint felrakni - így aztán a színésznő alaposan megizzadt a szerepért, de egyáltalán nem bánta.

Főleg, amikor Oscar-díjjal és Arany Glóbusszal is jutalamzték az alakításért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.