A Time Magazin idén is elkészítette a listát!

Kate Winslet is ott van a legbefolyásosabbak között!

Az amerikai Time magazin összeállította a száz legbefolyásosabb figurát a világ közéletében. A politikusok (Barack Obama), zenészek (Bono) és tévés sztárok (Oprah Winfrey) mellett természetesen számos színész is helyet kapott.

Képekben a szexis Kate Winslet! képgaléria

2009.05.04 14:30ma.hu

A High Scool Musical sztárja, a 21 éves Zac Efron most először került fel a befolyásos személyiségek listájára, és Claire Danes szerint meg is érdemelte a dicsőséget.
 
A színésznő egy másik kollégájához, Leonardo DiCaprióhoz hasonlította a High School Musical-filmek sztárját, aki szerinte. 

- " Zac nemcsak show-man, hanem igazi művész". – mondta el róla a színésznő. 

A magazin listáján helyet kapott természetesen George Clooney, Brad Pitt és Tom Hanks, illetve a női sztárok közül az Oscar-díjas Kate Winslet és Tina Fey is. 

A száz név közt ott találjuk a még a spanyol színésznőt, Penélope Cruzt, illetve a német filmrendezőt, Werner Herzogot is.

Penelopé Cruz és Woody Allen!

Több esetben a megtisztelő cím kiérdemléséhez és a listára való felkerüléshez valószínűleg az idei Oscar-gálán elért siker is hozzájárult.

Hiszen mind Kate Winslet, mind Rahman és Penélope Cruz kapott díjat idén februárban az Akadémiától, ami elismertségük és ismertségük mellett befolyásukat is növeli.
 
Részletek a Time Magazin weboldalán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.