Leonardo DiCaprio mára már hisz a házasságban!

Exluzív fotók! A sztár volt Parade magazin attrakciója

A 33 éves sztár volt Parade magazin legújabb kiadásának attrakciója! szexi képek jelentek meg Leoról, aki az évek során igazi férfivá érett! A képeken öltönyben és elegánsan látható, az arcáról pedig fáradtság és nyugalom sugárzik.

Exluzív fotók Leoról a magazinból! képgaléria

2008.10.02 16:10ma.hu
A legújabb képek a sztárról!

A Parade magazinnak azt nyilatkozta, hogy itt az ideje annak, hogy gyermeke és felesége legyen. Az interjúban azt is elmondta, hogy a szülei soha sem befolyásolták abban, hogy milyen pályát válasszon, eredetileg tengeri biológus szeretett volna lenni, mert imádja a természetet és az állatokat! 

Leo nagyon büszke arra, hogy végül színész lett, és arra is, hogy a Titanicban szerepelhetett, mely filmet az egyik legfontosabb szerepének ítéli.

Vonzó és férfias! A sztár megkomolyodott!

Leonardo DiCaprio, ha akarná sem tudná letagadni származását. Hisz ennek köszönheti, hogy keményen helytáll minden helyzetben. Valamint a drogok kipróbálásától is eltántorította gyermekkora. Olyan környéken nőtt fel, ahol szinte csak dílerek és utcalányok voltak. 

Leo sztár lett, és mára már férfivá érett, ezt a róla készült legújabb képek is bizonyítják.
 
„Többről kell szólnia az életemnek, mint a karrierépítésről. Normális életet szeretnék élni, családdal, feleséggel, átgondoltam azt, hogy mit éreztem korábban, és azt mondhatom, mára már hiszek a házasságban!” –nyilatkozta a színész a Parade-nak.
 
A jövőre optimistán és energikusan tekintő sztár és azt mondja, egyre biztosabb benne, hogy egy család lenne számára a legideálisabb!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.