Vanessa Paradis gyűlöli a vörös szőnyeget!

Képek! Johnny Deppnek gyakran kell partnert találnia!

Johnny Deppnek gyakran kell kísérőt találni a filmjei premierjeire, mert élettársa és gyermekei anyja, Vanessa Paradis utálja a vörös szőnyeges eseményeket.

Ritka pillanatok! A pár a gyűlölt vörös szőnyegen! képgaléria

2008.10.13 18:40ma.hu
Védtelennek érzi magát a vörös szőnyegen!

Az énekes-színésznő elismerte, hogy kényelmetlenül érzi magát az elegáns eseményeken, ezért annyira hagyja ki őket, amennyire csak lehetséges. 

Nem érzem magam jól a vörös szőnyeges eseményeken. Megfélemlítenek. Kicsinek, és védtelennek érzem magam. Otthon, a szomszédjaink sem híres emberek, mert ha azok lennének, őket is elkerülném. 

Nem élünk pazarló, puccos életet. Szerencsés vagyok, mert remek szállodákban lakhatok, szép házakban, de ez minden. Nem élünk nagy társasági életet, nem járunk premierekre és partikra sem”
- mesélte hétköznapjaikról Paradis, Johnny Depp francia felesége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.