Életet ment a sármos színész?

Johnny Depp visszahozza a kómából rajongóját? - Képek!

A világ legnépszerűbb kalóza, Johnny Depp azért büszkélkedhet hatalmas rajongótáborral, mert nagyszerű színész, és rengeteget törődik az őt imádókkal. Ezt bizonyítja legutóbbi lovagias tette is.

Csodás filmkockák a Karib-tenger kalózai filmből képgaléria

2008.03.25 17:00netbulvar.hu

Johnny Depp nemcsak a tengeren, de a kórházakban is képes csodát művelni. A világ legnépszerűbb kalóza, Johnny Depp azért büszkélkedhet hatalmas rajongótáborral, mert nagyszerű színész, és rengeteget törődik az őt imádókkal. Ezt bizonyítja legutóbbi lovagias tette is.

Nemrég egy angol apa arra kérte levelében, hogy segítsen lányukon, mert ő az utolsó reményük. A tizenhét éves gyerekük ugyanis öt hónapja kómában fekszik, és a család szerint Johnny sokat javíthatna az állapotán, mert ő a kedvenc aktora.

Depp rögvest válaszolt is a segélykérésre, sőt, mellékelve küldött egy kazettát is, amin Jack Sparrow-ként beszél a beteghez.

A szívtipró nagyon szívesen segít

A felvételt a szülők azonnal játszani kezdték lányuknak, aki pár nap múlva megmozdította a jobb lábát, amire nem volt példa az elmúlt majdnem fél év alatt.

Ezen Johnny is fellelkesült, és megígérte, hogy hamarosan személyesen is meglátogatja rajongóját a kórházban, hátha a jelenléte már fel is ébreszti.

A Wilkinson házaspár azóta a föld felett repked a boldogságtól, mert tényleg hisznek a csodában, amit a "Karib-tenger kalózai"-nak sztárja hozhat el.

Múlt hónapban egy ehhez kísértetiesen hasonlító eset történt, szintén Angliában. Akkor Geri Halliwell-hez fordult egy pár, hogy mentse meg gyermeküket a kómából. A Spice Girl nyomban meglátogatta a kislányt, és énekével felébresztette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.