Idegesítette Aniston, édes volt a bosszú...

Képek - Angelina Jolie a szexpózokról is kipakol naplójában!

Meghökkentő - Ha valóban az övé a talált iromány, alaposan főhet Angelina Jolie feje - Egy újságíró bolhapiacon akadt rá a színésznő titkos naplójára...

Jolie és Pitt gyermek-nézőben egy szíriai árvaházban képgaléria

2009.10.19 10:00ma.hu

Nemcsak a Brad Pitt-el való házaséletét, de Jennifer Aniston-hoz fűződő viszonyát is feltárja Angelina Jolie abban a naplóban, melyet a minap az utcán talált meg egy hajléktalan és adta tovább egy árusnak.

Angelina és Brad

Az irományra végül a National Enquirer című lap egyik malibui újságírója akadt rá a piacon, legnagyobb döbbenetére és örömére.

Ha a napló valóban Jolie-é, bizony idegeskedhet a szép színésznő.

Az újságíró ugyanis máris feltárt néhány pikáns részletet a műből.

Például azt, hogy Angelina a feljegyzések között őszintén ír róla, milyen pózban szeretkezik Brad Bitt-el, melyik az ő-, illetve a sármos színész kedvence, sőt, összehasonlítgatja őt a korábbi szeretőivel.

Még azt is leírta, hogy egy alkalommal végig a volt férjére, Billy Bob Thornton-ra gondolt szex közben.

A legdöbbenetesebb rész azonban kétségtelenül az, ahol Angelina Jolie kitér rá, hogyan is alakult ki a kapcsolat közte és Brad között.

Pitt, még Jennifer Aniston-nal...

A National Enquirer újságírója szerint a szépséges színésznő elejétől fogva nem bírta Pitt korábbi nejét, Jennifer Aniston-t, akit egy üresfejű szőkeségnek tartott és nem értette, hogy lehet belőle sztár.

Elárulja, azért szemelte ki magának Pitt-et, mert Jennifer-nek akart aláfűteni - aztán szerelmesek lettek egymásba, de a bosszú így még édesebb volt...

A naplóra ráakadt újságíró ennyit, és nem többet közöl a pikáns részletekből, ugyanis felajánlotta Jolie-nak és Pitt-nek, ha fizetnek, nem árulja el titkaikat.

Állítólag a hallgatásáért közel 184 millió forintot kér.

Az újságíró szerint ő nem akar sokat, a pénzért cserébe pedig sosem tárja fel, amit elolvasott - sőt, jótékony célra fordítaná az összeg egy részét.

Angelina Jolie elcsábít egy turistát?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.