Már Anistontól sikerült megszabadulni...

Angelina: Az ágyban Pitt az úr!

Habár Angelina Jolie a napokban bevallotta, hogy az ágyban szívesen átengedi az irányítást párjának, azt is elmondta, hogy a mindennapokban ő dominál a kapcsolatban.

Angelina dominaként- tényleg Pitt az úr az ágyban? képgaléria

2009.09.03 13:50ma.hu

Mint arról már korábban írtunk, Angelina képtelen elviselni Brad Pitt legújabban felvett életmódját, mert nemrég az alkohol és a fű megszállottja lett…

A minap éppen attól sokallt be a gyönyörű színésznő, hogy Brad Pitt képtelen leszokni a fűről és az alkoholról. Válaszút elé állította a férfit: vagy leszokik az önmérgezésről, vagy fel is út, le is út: elbúcsúzhat a családjától.- írja a Kiskegyed.

Quentin Tarantino rendező, aki Brad Pittel együtt forgatta a Becstelen Brigantykat, nemrég elárulta, hogy milyen jó betépni a színésszel. S ha mindez nem lenne elég, a szexis színész újabban az alkoholt és az éjszakákba nyúló bulikat sem veti meg.

Angi pedig nem tűri tovább kedvesének életmódját, elvonóra küldené Bradet!

Ám Angelina életét nem csak a fű és pia keseríti meg, hanem egy kolléganője, a 23 éves Megan Fox is.

Megant ugyanis gyakran hasonlítják a nála 10 évvel idősebb Angelina Jolie-val, míg Megannak tetszik, hogy a nagy hasonlóság miatt Angelinával említik egy lapon, az utóbbi nem repes az örömtől.

- „Ah, Megan vajon emberbaráti szempontból is elkötelezett?” – tette fel legutóbb a költői kérdést felháborodottan a színésznő.

Kettejük viszonyának valószínűleg nem tesz jót, hogy ők versengenek a Barbarella remake-jének főszerepéért.

Az 1968-ban forgatott eredetiben Jane Fonda szerepelt, akit nemzetközi szexszimbólummá avatott a film. Egy álomgyári bennfentes szerint ez az első alkalom, hogy Angelina és Megan ugyanazért a szerepért küzdenek.

Angelina feneke a csúcs?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.