Jolie-nak elege lett a "spanglikból"

Angelina: Brad, irány az elvonó!

A közelmúltban ismerte be egy talkshow-ban a sármos színész, hogy ő bizony egészen első gyermeke születéséig füvezett. Párja kezelésre küldte, így felmerül: lehet, hogy nemcsak addig?

Pityókás hangulat: Brad Pitt egy kissé felöntött a garatra! képgaléria

2009.09.02 10:52ma.hu

Angelina Jolie kezd besokallni Brad Pitt káros szokásaitól! Úgy hírlik, Brad Pitt nemrég, David Letterman show-jában tett vallomásával ellentétben ma is szívesen sodorja a spanlit...

A színész állítólag gyakran füvezik, s ha ez nem lenne elég, Quentin Tarantino, akivel együtt forgatotta a Becstelen Brigantyk-at, nemrég elárulta, hogy milyen jó volt régebben rendszeresen betépni Pitt-el.

Tarantino és Pitt, jó hangulatban

Ráadásul a füvezés mellett az alkoholt sem veti meg Brad, ami igencsak kiverte Angelinánál a biztosítékot.

A mostanság, rendezvényeken készült fotók tanúsága szerint Pitt valóban be-becsiccsent, ha van rá alkalom.

Egy ismerős szerint, aki a National Enquirer-nek nyilatkozott, Jolie-nak elege van, és választás elé állította párját: vagy leszokik káros szenvedélyeiről, vagy elköszönhet a családtól!

Angelina és Brad hat gyermeket nevelnek együtt. Három adoptáltat, a kambodzsai Maddox-ot, az etióp Zaharát, a vietnámi Pax Thien-t illetve három vér szerinti gyermeküket, Shiloh Nouvel-t, Knox Leon-t és Vivienne Marcheline-t.

Visszavonul-e Brad Pitt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.