Nem fogta vissza magát Pitt asszonykája

Dögös képek! Angelina szexi bőrszerkóban feszített!

Lenyűgöző külsővel kápráztatta el rajongóit a napokban Angelina Jolie! Angie és Brad Pitt egy hollywoodi moziban jelentek meg, Quentin Tarantino legújabb, második világháborús filmje, a Becstelen Brigantyk premierjén és a szexis Angelina egy szexis bőrruhában mutatta meg idomait!

Angelina Jolie, testhezálló fekete bőr ruhában! képgaléria

2009.08.13 18:15mellesleg
Dögös feketében- Fotó: Justjared

Mindkét sztár talpig feketében lépett a nyilvánosság elé, Angelina ráadásul egészen a nyolcvanas évek divatjáig merészkedett vissza megjelenésében.

A manapság nagyon menőnek számító, pántokból álló szexi szandáljához - méregdrága Christian Dior-ékszerek mellett - csupán egy igen szűk, testhezálló fekete bőr ruhácskát viselt, amiben pontosan úgy festett, mint egy igazi vadmotoros barátnője 1983-ból, amint éppen az arizonai sivatagot szeli át párjával.

A párról szinte minden nap hallhatunk és olvashatunk pikáns titkokat, magánéleti pletykákat…

Most úgy tűnik Brad Pitt végre kimászik a szerelmi háromszögből, még ha az alapján dönt is, melyik Hollywood-i díva teljesít jobban az ágyban.

A minap az egyik bulvármagazinnak elárulta: jobban élvezi a szexet Angelinával, mint annak idején Jenniferrel, s néhány pikáns részletet is megosztott a nagyérdeművel…

Pitt elárulta, nem kis leleményességre van szükség, hogy hat gyermekük mellett intim viszonyt létesítsen párjával. Korábban a háromméteres ágyukon hódoltak szívesen a testiség örömeinek, mostanában azonban a kertjük egyik rejtett zugát preferálják.

A medencéjük végében, egy gránitfal mögött található a titkos helyük: ezen folyik le a mini-vízesés. A visszavonulását fontolgató színész szerint ennél jobb búvóhely nem is létezik a szexhez.

Az interjúban a lelki életükről is szóba került, hiszen köztudott, hogy veszekedéseik gyakran tányér-csapkodásig fajulnak, s hogy Angelina mostanában féltékenyebb, mint valaha.

Brad válaszul csak annyit mondott, hogy – akárcsak korábban- most is imádják egymást, s hogy minden a legnagyobb rendben van közöttük…

Angelina telefonszexel exével?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.