Obama utódja lehet a színésznő?

Fotók - Angelina Jolie amerikai elnök akar lenni

Talán az utolsó filmeket látjuk mostanában a szép színésznőtől? A hatgyermekes Angelina Jolie meglepő kijelentést tett. Abbahagyná a színészetet, egy egészen más pálya érdekli...

A stílus változó, de Angelina Jolie mindig gyönyörű! képgaléria

2009.06.25 11:50ma.hu

Komoly terveket szövöget Angelina Jolie - A csinos színésznő, Brad Pitt párja és hat gyermek édesanyja felhagyna a színészettel.

Nem is akármiért. Politikus szeretne lenni! - adta hírül a Daily Express című lap.

Angelina lesz Barack Obama utódja?

Angelina egy ismerőse nyilatkozott az újságnak, aki szerint a szépséges sztár mostanában beleunt a hollywood-i csillogásba.

Fárasztja, és komolyabb dolgokkal szeretne foglalkozni, olyanokkal, amellyel segíthet az embereken. Washington-ba menne politizálni.

Jolie úgy véli, többet tudna tenni a pozitív változásokért, ha maga is ott ülne a Fehér házban.

Mindig is érdekelték az emberi jogok, a segítségnyújtás; számos szegény és háború sújtotta országban járt már az ENSZ jószolgálati nagyköveteként.

A színésznő számára példakép Barack Obama, akire felnéz és remek politikusnak tartja. Úgy érzi, nagy eredményeket tudna ő is elérni, ha az ország első embere lehetne.

A Daily Express-nek nyilatkozó bennfentes még arra is fogadni merne, hogy Angelina indul a következő elnökválasztáson Amerikában....

Jolie visszatér a halálból - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.