Botrányok mellett itt van az eltitkolt borzalom!

Fény derült a titokra! Betegségekkel küzdenek a Jolie-Pitt ikrek!

A napokban kiderült, hogy vajon miért nem látni már lassan fél éve Angelina Jolie és Brad Pitt egyéves ikreit Vivienne-t és Knoxot. Az igazság az, hogy kicsik nem teljesen egészségesek, szüleik ezért rejtegetik őket.

It mutatták meg utolojára az ikreket! Azóta nem láttuk őket! képgaléria

2009.06.25 15:15ma.hu

Az amerikai Life&Style magazin értesülései szerint Angelina Jolie és Brad Pitt annyira aggódnak gyermekeik egészsége miatt, hogy az utcára sem mernek kimozdulni velük…

A lap egy, a családhoz közel álló forrásból úgy tudja, hogy a kicsik komoly emésztési panaszokkal küzdenek!

Gyanús volt, hogy a többi kicsit, Maddoxot, Paxot, Zaharát és Shiloh-t gyakran látni, ám a legkisebb babákat szinte rejtegetik az embrek elől. Most kiderült az igazság!

A család! Az ikrek a legkisebbek!

- "Mindketten hiperérzékenyek. Knoxban alig marad meg étel, szinte mindent kihány" - árulta el az informátor.

A forrás azt is elárulta, Vivienne, a másik baba pedig kifejezetten alultáplált… 

A kislánynak muszáj laktóz- és gluténmentes diétán élnie, ami nagyon legyengíti a szervezetét.

- "Állapotuk miatt Knoxot és Vivienne-t távol kell tartani mindentől, amire vélhetően allergiásak lehetnek, ez pedig úgy a legkönnyebb, ha otthon, ellenőrzött környezetben vannak" – tálalt ki az ismerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.