Kibékült apjával a világhírű színésznő

Képek - Angelina Jolie egy év után megszólalt!

Több, mint egy évig unokái felé sem nézhetett Jon Voight - Angelina Jolie és édesapja között elmérgesedett a viszony, s a színésznő máig szóba sem állt a papával.

Híres apa híres lánya: Angelina Jolie és Jon Voight képgaléria

2009.10.12 11:30ma.hu

A Tomb Raider sztárja hosszú hallgatás után újra beszél az édesapjával - Jon Voight és Angelina Jolie korábban egy évig szóba sem állt egymással.

A szép színésznő azért szakította meg a kapcsolatot az apjával, amikor az pontot tett a házasságuk végére Angelina anyjával, Marcheline Bertrand-al.

Angelina Brad-del Cannes-ban

Lánya azóta nem bocsátott meg az Oscar-díjas sztárnak, mert Voight elhagyta hőn szeretett édesanyját. A mama egyébként 2007-ben meghalt.

Most azonban, úgy tűnik, megtört a jég: Jolie legújabb interjújában kitért arra, hogy Jon Voight-tal újra felvették a kapcsolatot egymással és leveleznek is - adta hírül a The Sun.

A sztár hozzátette, szüleitől olyan nevelést kapott, hogy szociálisan nagyon érzékeny és a jótékonyság is közeláll hozzá.

Apja és anyja is mindig segített másokon, ha erre szükség volt és a jótékonysági szervezeteket is támogatta.

Angelina és párja, Brad Pitt igyekszik úgy nevelni saját, hat csemetéjét, hogy hasonlóan szociálisan érzékenyek legyenek és ne sztárgyermekekként nőjenek fel.

Nézze meg Angelina leszbikus jelenetét vágatlanul!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.