Menekültek közt válogatott a sztárpár?

Megható képek - Szíriai lesz Angelina és Brad hetedik gyermeke?

Hat gyermeke van már a népszerű hollywood-i sztárpárnak, ám Angelina Jolie és Brad Pitt a hetedik örökbefogadására készül - hogy honnan, még kérdéses, ám együtt utaztak Szíriába egy menekült családot meglátogatni.

Angelina Jolie és Brad Pitt egy menekült családnál Szíriában képgaléria

2009.10.07 13:30ma.hu

Iraki gyermek lehet a Jolie-Pitt család következő tagja - véli a People magazin. Ritka ugyanis, hogy Angelina Jolie, aki az ENSZ jószolgálati nagykövete, párjával együtt utazzon el egy-egy országba.

Márpedig most Brad Pitt is vele volt - Szíriába látogattak el, egy menekülttábor árvaházába.

Angelinát megviselték a látottak, most sem titkolta, mennyire megérinti a rossz körülmények között élő kicsik sorsa: nyilvánosan könnyeket hullatott.

Pitték az ikrekkel egy jordán fagyizóban - Fotó: justjared

A People magazin szerint a sztárpár új, adoptálandó gyermekét ment megnézni az árvaházba.

Jolie és Pitt jelenleg három saját és három örökbefogadott csemetét nevel.

A kambodzsai Maddox, az etióp Zahara és a vietnámi Pax ugyanolyan, teljes értékű tagja a családnak, mint a páros vér szerinti két lánya és egy fia.

Angelina és Brad egyébként a minap Jordániában jelent meg, ahol ikergyermekeikkel együtt sétáltak.

Knox Leon-t és Vivienne Marcheline-t magukkal vitték egy fagyizóba, ahol a meglepett tulajdonos azonnal készített róluk egy fényképet.

Elmondta, hogy a család nagyon vidám volt, a két kisgyermek inkább Angelinára hasonlít, de Brad szemét örökölték.

A pletykák ellenére pedig - miszerint a kicsik betegek lennének, és ezért nem mutogatják őket gyakran - makkegészségesnek tűnnek.

Brangelináéknak kell egy saját reptér?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.