Pitt szerelme szerint aggasztó a helyzet!

Videóval! Angelina aggódik a kenyai menekültekért!

A jótékonysági nagykövetként is tevékenykedő Angelina nemrég a kenyai Dadaabban járt, ahol a világ legnagyobb menekülttáborát látogatta meg. A mintegy 285 ezer menekültet számláló tábor létszáma napról napra gyarapszik.

2009.09.16 17:44rtlbulvar.hu

Nincs elég hely a táborban, a vécék túlfolynak, ezért az emberek a szemétdomb mellett élnek.

A hatgyerekes színésznő egy napot töltött el Dadaabban, és sokat beszélgetett a tábor lakóival. Többek között azt is szóvá tette, hogy túl kevés a hely az embereknek.

- „ A vécék túlfolynak, az emberek szemétdombok mellett élnek, mert nincs elég helyük!” – sorolta a megoldásra váró feladatokat.

Sokat beszélgetett egy asszonnyal, aki három kisgyermekével napokat vándorolt azért, hogy a táborban menedékre leljenek.

A tábor lakói tele vannak melegséggel

Angelina szerint aggasztó, hogy a menekültek nagy része dehidratált, mert nem jut elég folyadékhoz.

Hozzátette, hogy a tábor lakói tele vannak melegséggel és szeretettel, ezért mindenkinek azt ajánlja, hogy egyszer látogassa meg őket – akkor talán nagyobb hajlandóságot mutatnak majd a megsegítésükre is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.