Csak a füves cigi hiányzott a sztár szájából...

Fotók - Nézze meg! Igénytelen hippi lett Brad Pitt-ből!

Brad Pitt régen levetkőzte már szépfiús megjelenését. Többször láthattuk már fotókon szakállas Jim Morrisonként, vagy horgolt sapkás hippiként.

Angelina, Brad és fiuk az Invictus Los Angeles-i premierjén képgaléria

2009.12.08 11:30mellesleg

A nyilvános rendezvényekre, mint a premierek, filmfesztiválok vagy az Oscar díj átadás azonban mindig rendezetté vált külseje: eltűnt a lobonc és a szakáll is.

Az Invictus című mozi Los Angeles-i premierjén azonban elbújhatott gyönyörű felesége mögött megjelenésével. Szakálla egyre hosszabb, és ápoltnak sem mondható…

Brad, Angie, Maddox és Clint Eastwood

A film rendezője, Clint Eastwood, és Angelina Jolie nevelt fia, a 8 éves Maddox is jelen voltak a vörös szőnyeges bevonuláskor.

Eastwood a tőle megszokott visszafogottan elegáns megjelenést hozta, még Angelina fekete estélyit viselt.

Egyvalaki lógott csak ki a sorból: Brad Pitt kopott szürke ingével, fekete zakójával, kötött sapkájával még a Venice Beachen ücsörgő utcazenészek közt sem keltene feltűnést.

Őszbe boruló szakállával pedig beállhatna a ZZ Topos fiúk közé, igaz, ők már megszabadultak arcszőrzetüktől, talán Brad is követhetné példájukat.

Tény, hogy nem az ő bemutatója volt, csak mint vendég volt jelen, ez mégsem ad okot a slamposságra. Miért nincs összhangban a sztárpáros öltözéke?

Nem is olyan régen Angelina még arról panaszkodott, mennyire idegesíti őt párja rossz szokása, mely szerint Brad füves cigit szív, méghozzá nem is olyan ritkán.

Talán ezzel van összefüggésben a "rasztás" kinézetű, elhanyagolt külső...

Johnny Depp-et váltja Brad Pitt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.