Az időutazás foglalkoztatja a színészt!

Érdekes- Brad Pitt rácuppant!

A Benjamin Button különös élete romantikus és elgondolkodtató film volt a múló idő természetéről, és úgy tűnik, Brad Pittet komolyan foglalkoztatja a téma: sőt, már jóval a Benjamin Button előtt érdeklődött az időutazás iránt.

Meghitt képekben Brad Pitt szép családjával! képgaléria

2009.09.07 19:10ma.hu

Még Jennifer Aniston-nal együtt készültek egy másik, különleges történet megfilmesítésére: a forgatókönyv alapjául szolgáló regény jogait már akkor megvásárolták, amikor az meg sem jelent.

Az időutazó felesége (The Time Traveller's Wife, hazai bemutató: október 29.) férfi főhőse különös betegséggel születik: a legváratlanabb pillanatokban kizuhan a saját idejéből, és élete egy másik szakaszában jelenik meg - anélkül, hogy irányítani tudná, hova érkezik.

Sok részletet előre ismer a saját életéből: tudja hogyan fog meghalni, csak azt nem, hogy mikor.

Jövendőbeli szerelmét pedig már kislánykorában ismeri meg.

Brad a Time Traveler's Wife' premierjén!

A sors másképp akarta, így az izgalmas és meghökkentő történet két főszerepét végül nem Pitt és Aniston játssza el; az időn túli szerelmeseket Eric Bana és Rachel McAdams kelti életre.

Brad Pitt azonban része maradt a filmkészítésnek: ő az egyik executive producer - ha ideje engedte még a Benjamin Button forgatása közben is Az időutazó felesége előkészítésén dolgozott...

Brad félrehuncutkodott?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.