Válás készül Angelina önéletrajzírója szerint!

Képek - A szex csak az elején klappolt Jolie és Pitt között?

Angelina Joliet és Brad Pittet a sajtó tökéletes párként tartja számon. Így is mutatkoznak a nyilvánosság előtt - Ám a színésznő önéletrajz-írója szerint ez csak álca!

Jolie-Pitt család: Angelina, Brad és hat gyermekük képgaléria

2009.12.03 19:25mellesleg

Sohasem láthatjuk veszekedni Brad Pitt-et és Angelina Jolie-t -  a sértődés legkisebb nyoma sem látszik arcukon, miközben a magazinok tele vannak képeikkel.

Lady Diana önéletrajzírója, Andrew Morton azonban meglepő információkat szolgáltat a házaspárról írt könyvében. Íme néhány példa.

Mégsem alkotnak mintapárt?

Szex

A házasságuk első három évében fenomenális volt a szex. Azóta azonban a pár elhidegült egymástól. Morton szerint nem csak ez áll a háttérben: Bradnek több afférja is volt. Így összeszűrte a levet többek közt a szudáni származású modellel, Amma-val.

Veszekedés

Angelina hisztis nőszemély. Ez megmutatkozik az állandó vitákban, igaz Brad sokszor rá is szolgál a veszekedésre, hiszen okot szolgáltat felesége féltékenykedésére. Meglepő azonban Brad szintén vitára okot adó szokása: a sármos mintaapuka marihuánás cigit szív!

Drog

Angelina kiábrándítónak találja Brad szokását, vagyis a füvezést. Nem bánná annyira, ha csak néha gyújtana rá. A színész azonban naponta elszív egy jointot!

Családi élet


Angelina mintaanyaként tetszeleg a médiában. Ezzel ellentétben a gyerekek sokszor egy hétig sem látják szüleiket.

Dajkák vigyáznak rájuk, és a családi idill is csak képmutatás. Morton szerint a pár válást tervez, és ez korántsem olyan baráti hangulatban fog zajlani, ahogy azt a sajtónak tálalják majd.

Mire alkalmatlan Brad Pitt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.