A volt testőr titkos randikról beszélt...

Képek - Csókolózáson kapták Jennifer Anistont és Brad Pittet?

A sármos színész és egykori felesége kapcsolatát már nem egyszer boncolgatták a bulvárlapok - Jennifer Aniston állítólag ma is Brad Pitt bizalmasa, ám Pitték egykori testőre most ennél többről is beszámolt.

Látjuk még őket így? - Brad Pitt és Jennifer Aniston régi boldogsága képgaléria

2010.04.08 19:30ma.hu

Bár nem egy túlságosan szenzációs, de mégis kétkedve fogadandó sztori látott már napvilágot arról, mi zajlik időnként az összefutó Jennifer Aniston és Brad Pitt között, az In Touch Weekly magazin szerint most komolyan okunk van azt hinni, hogy az egykori házaspár ismét összejöhet.

Több írás született már Brad és Jen titkos találkáiról, limuzin hátsó ülésén történt bizalmas kávézásokról, ám azt még senki sem állította - eddig -, hogy csókolózáson kapták volna a volt házasokat...

Jen és Brad az In Touch Weekly címlapján

Az In Touch Weekly-nek azonban most Bill néven Brad Pitt és Angelina Jolie korábbi állítólagos testőre nyilatkozott, aki esküszik rá, hogy szemtanúja volt a pikáns jelenetnek.

Szerinte a tavalyi Oscar-gála volt a fordulópont, amikor Aniston és Pitt ismét összefutott. Azóta legalább négyszer találkoztak titokban, háromszor Los Angeles-ben, egyszer pedig New York-ban.

Legutóbb már nem is titkolták érzéseiket, ölelték és csókolták egymást - számolt be a testőr, aki szerint Brad még mindig szereti Jennifer-t.

A férfi azt is elmondta, hogy szemtanúja volt a tavaly december 9-i találkozásuknak, amikor egy Beverly Hills-i úton beszéltek meg randevút az egykori szerelmesek, ahová a színész motorral érkezett, Jen pedig az autójával, egy szép Bentley-vel.

Brad beült mellé a kocsiba, és ölelések, csókok közepette becézgették egymást. A testőr azt mondta az In Touch Weekly-nek, hogy neki kellett őrt állnia a kocsi közelében, hogy senki se leplezhesse le a párt.

A randit csak azért szakították meg, mert Bill-nek szólt valaki, hogy a közelben fotósok "ólálkodnak".

Jennifer tűnt el először, széles mosollyal az arcán, miközben egy békejelet mutatott Pitt-nek. Brad motorral hajtott el, és még egy óra hosszát száguldozott...

Lecsúszott sliccel fotózkodott Pitt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.