Jennifer Aniston már lesben áll...

Képek - Durva! Angelina verte Brad Pittet?

Ismét lehet valami Brad Pitt és Jennifer Aniston között? - Hetek óta az a hír járja, hogy a sármos színész és Angelina Jolie kapcsolata már megromlott. Válni készülnek, sőt, egyes hírek szerint a színésznő még verte is Pittet...

Szemmel látható: Brad és Angelina feszült és ideges... képgaléria

2010.01.27 11:40mellesleg

Nagyon úgy tűnik, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston között újra alakul valami. Angelina Jolie-val való kapcsolata már megromlott, egyes híresztelések szerint a színésznő fizikailag is bántotta Pittet.

Jennifer lesz Brad Pitt vigasza?

A sztárpár, már hónapok óta ki nem állhatja egymást, pszichiáterhez jár Brad, és Jolie-tól is azt kérte, hogy dühkitörésit kezeltesse.

A szakításra egy étteremben került sor, ott sem csendesen történt meg minden.

Brad kapcsolati problémájával kereste fel Jennifert. Lehet újra közös jövőt terveznek?

Eközben Angelina sem siránkozik, egy orosztanárral kezdett randizgatni.

Persze azért nem árt óvatosan kezelni az Angie-ról és Bradről keringő pletykákat, hiszen máskor is keltették már szakításuk hírét.

Pingvinnek áll Brad Pitt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.