A divatdinasztia sorsát dolgozzák fel

Angelina Jolie-val foroghat Ridley Scott Gucci-filmje

Angelina Jolie-t igyekszik megnyerni Gucci-filmje egyik főszerepére Ridley Scott, aki évek óta foglalkozik a divatdinasztia sorsát feldolgozó produkció előkészítésével.

2009.10.21 22:42MTI

A Variety.com értesülése szerint a film végre révbe érhet a Fox 2000 gondozásában, s már az is eldőlt, hogy 2010-ben kezd forogni a dráma. A stúdió most új forgatókönyvírót keres, aki átírja a korábban készült könyvet. A sztori a Gucci dinasztia hetvenes-nyolcvanas évekbeli virágzásától egészen az alapító Guccio Gucci unokája, Maurizio ellen 1995-ben elkövetett gyilkos merényletig követi nyomon a család életét. Scott azt szeretné, ha Jolie Patrizia Guccit alakítaná, akit 29 évi börtönbüntetésre ítéltek a volt férje, Maurizio elleni gyilkosság kitervelése miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.