Túl sokat várt már a színésznő

"Nem kell pasi a gyerekhez" - Jennifer Aniston döntött

Úgy tűnik, olykor a hollywood-i csillagok sorsa sem fenékig tejfel - Jennifer Aniston válása óta küzd egy jó kapcsolatért, és a jelek szerint megunta a gyermektelenséget.

2010.08.12 14:29ma.hu

Jennifer Aniston-t egyre jobban nyomasztja, hogy betöltötte a negyedik ikszet, és nincs gyermeke - Brad Pitt-tel való házassága idején még nem volt felkészülve a babavállalásra, de valószínű, hogy ezt azóta mér százszor megbánta.

Jen a The Baster forgatásán egy kislánnyal - Fotó: Wenn

Hiába kutat ugyanis kitartóan, egyik kapcsolatából sem lett végül tartós szerelem, házasság pedig végképp nem.

Jennifer tartja magát, ám a hírek szerint előfordult már, hogy kiborult, amikor egy-egy gyerekes kolléganője - így például Nicole Kidman - boldogságát látta.

Úgy tűnik, nem szeretne tovább várni: kijelentette, neki nem férfira, hanem gyerekre van szüksége. Véleménye szerint apa nélkül is képes felnevelni egy gyermeket.

A színésznő úgy fogalmazott, változnak az idők, el kell fogadni egy idő után, ha valakinek nem úgy alakult az élete, ahogy egykor eltervezte.

Bőven vannak lehetőségek, és az emberek szemében sem szálka az, aki a szabályoktól eltérően él.

Jennifer szerint sokan egyedül vállalkoznak arra, hogy gyermeket neveljenek, hiszen éppen annyi kihívás van benne, amennyi csoda. Lehet, ő is ilyen lesz - közölte a csinos Jennifer.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.