Nem takargatja gyönyörű melleit a modell

Micsoda dudák - Holly az egészséges élet híve: pucéran szereti

Nem okoz gondot a vetkőzés a gyönyörű, formás barna modellnek - Holly Peers hatalmas melleit sem takargatja a nagyérdemű elől.

Holly Peers nem takargatja hatalmas melleit! képgaléria

2010.08.04 19:29ma.hu

Nemcsak ámulatba ejtően szép, szégyenérzete sincs Holly Peers-nek - A brit szépség nemrég elsőként a Loaded magazinban mutatta meg tökéletes bájait.

Ám egyáltalán nem csoda, ha a kíváncsi férfiszemeket ez nem elégítette ki kellően.

A 22 esztendős, dögös Holly-ról ugyanis igen nehéz levenni a tekintetet! Igéző kék szeme, göndör barna fürtjei mellett ugyanis azonnal méretes kebleire téved a szem.

Peers kisasszony nem is hagyja cserben az idomait látni vágyókat. A bevállalós, vadóc hölgyemény bemutatkozó fotósorozata után most a Nuts magazinban pózol erotikusan.

Ám kétség sincs afelől, hogy hamarosan vége-hossza nem lesz a felkéréseinek...

Egyre népszerűbb a pucér melles, fánkos póz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.