Nem takargatta idomait a brit cica

Buja fotók: Lenge textilt gyűröget Alice őrjítő pucér testén!

Nemcsak észbontó idomainak köszönheti Alice Goodwin, hogy felkapták a lapok - A barna szépség minden porcikája gyönyörű, a pasik nagy örömére nem is takargat magából sokat.

Őrjítő: Alice Goodwin nem takargatta buja idomait! képgaléria

2010.06.17 19:30ma.hu

Bevállalós modell Alice Goodwin - A pornóiparba is belekóstolt korábban a bővérű szépség. Mindössze 21 éves, de arcát és dögös testét már szerte a világon ismerik.

Alice gyors karriert futott be, köszönhetően annak is, hogy rendkívül lelkes - remek dolognak tartja olyasmivel sok pénzt keresni, amit szeret csinálni.

Ő pedig imád pózolni. Hol lenge ruciban, hol alsóneműben áll kamera elé, de ha kell, szívesen megszabadul melltartójától is - valljuk be, ilyen kebleket kár is lenne takargatni!

Alice aktnaptárakon szerepel, mostanság pedig egyre gyakrabban kap felkérést a különböző férfimagazinokban is.

A Zoo magazine előszeretettel csinál címlaplányt a dögös barnából, aki ezúttal nemcsak a cicifixet, de az alsóját is le szeretné tolni - hogy valóban megteszi-e, nézzenek utána!

Női mellek, háromdimenzióban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.