Döglesztő tanárnéniként pózolt a modell

Alice fotói: Buja meztelen idomok az osztályteremben!

Ki hinné, hogy az észbontóan dögös barna modell még csak 21 éves? Alice Goodwin rövid idő alatt meghódította a férfimagazinokat szemrevaló idomaival, melyeket most szexi tanárnéni szerelésben tár a nagyérdemű elé...

Alice Goodwin, avagy buja idomok az osztályteremben! képgaléria

2010.05.27 19:30ma.hu

Alig múlt el húszéves, de Anglia legizgatóbb modelljeinek egyike, aki a férfiak nagy örömére számos magazinban megmutatta már tökéletes testét.

Alice Goodwin nem tagadja, hogy imád pózolni, sőt, nagyszerű dolognak tartja, hogy olyasmiért kap sok pénzt, amit nagyon szívesen csinál...

A gyönyörű barna lány fehérneműben és anélkül is gond nélkül feszít a kamerák előtt.

Aktképeiből nem egyszer készült már naptár is, amely nagy népszerűségnek örvendett.

A brit modellek egyik legcsinosabbika ezúttal abban a magazinban dobta le melltartóját, amelyben már több alkalommal is megjelent.

A Zoo-nak Alice Goodwin szexi tanárnéninek öltözve pózolt.

Valószínűleg nem kevés fiatalember örülne, ha hasonló látványban lenne része az osztályteremben.

Marisa Miller dögös képei a Harley naptárában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.