Megelőzte Megan Foxot is a brit színésznő!

Buja képek: Kate Beckinsale - Íme a világ legszexisebb nőjének teste!

Már nem kell idegeskednie az elmondása szerint cikinek érzett cím miatt Megan Foxnak - Mostantól ugyanis nem ő viseli a világ legszexisebb nője elismerést.

Dögös képekben a legszexisebb nő: Kate Beckinsale! képgaléria

2009.10.08 19:30ma.hu

Sokáig bitorolta a trónt az igéző szemű, dögös Megan Fox.

Az Equire magazin legújabb szavazásán ugyanis nem ő, hanem a Pearl Harborral világszerte népszerűvé vált barna szépség lett a világ legszexisebb nője!

Nem más ő, mint a gyönyörű Kate Beckinsale. A színésznőt ugyan zavarba hozta az elismerés, sőt, azzal viccelődött, el tudja képzelni, milyen cikizést kap majd fiútestvéreitől emiatt!

Ám nem lehet azt mondani, hogy nem tesz meg mindent a cím megköszönéséért...

Ahogyan ő fogalmazott, ki kell érdemelnie - Nos, ha nem is dobja be magát meztelenül a filmkockákon, az Esquire magazin számára készült róla egy nagyon ízléses, izgalmas fotósorozat!

Kate fehérneműben pózol vadítóan, finom szőrméken pihenve.

Nos, az eddig sem volt titok, hogy nem szégyenlős típus - de talán a melltartójától majd inkább legközelebb szabadul meg...

Nem tér vissza Kate Beckinsale?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.