Kéz a kézben andalgott egy férfival a sztár!

Kate Beckinsale nyilvánosan csalja a férjét!

Kate Beckinsale magánéletéről már régóta nem hallhattunk szaftos sztorikat, hiszen mindenki úgy hitte, hogy négy éve példás házasságban él Len Wiseman rendezővel. Lennel jelenleg is együtt nevelik Kate korábbi kapcsolatából született kislányát, Lilyt, annak ellenére, hogy a színésznő a jelek szerint már kifelé kacsingat a frigyből.

Szexis! Kate Beckinsale gyönyörű fotósorozata! képgaléria

2008.12.10 10:40rtlbulvar.hu

Beckinsale-t ugyanis nemrég új filmje, a Nothing But the Truth premierje után kapták lencsevégre, ahogy kéz a kézben andalgott egy ismeretlen férfival. Többször átkarolták egymást, és a hírek szerint egy motel felé vették az irányt. 

Az érintettek egyelőre nem kommentálták a fotókat. Kate és férje, Len Wiseman egy forgatáson szeretett egymásba. Akkoriban mindketten párkapcsolatban éltek, de a közös filmbeli csókjelenet hatására azonnal szakítottak akkori párjaikkal és összeköltöztek. 

A szerelmesek 2004-ben házasodtak össze, és a dolgok jelenlegi állása szerint már nem ünneplik meg az ötödik házassági évfordulót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.