A színésznő szobája tele volt a sztár képeivel

Képek - Kate Beckinsale bevallotta, DeNirót szereti!

A színésznő végre színt vallott, és nem titkolja tovább De Niróhoz fűződő érzelmeit - Kate Beckinsale alapos meglepetést okozott...

Kate Beckinsale szuperszexi fotósorozata! képgaléria

2008.12.03 17:00rtlbulvar.hu

Kate Beckinsale meglepő dolgot árult el az Everybody’s Fine (Mindenki jól van) premierjén.

A színésznő filmbéli partnerével, Robert De Niróval jelent meg a rendezvényen, és le sem tagadhatta volna a színészlegenda iránti rajongását. Egész este csüngött a szavain, és De Niróról áradozott.

Robert De Niro - Beckinsale most is imádja!

- Kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy együtt játszunk, az egyetemi éveim alatt ugyanis Robert De Niro-lázban égtem. Még a konyhában is kiplakátoltam a fotóját - magyarázta lelkesen Kate.

A színésznő azt is elárulta, hogy a közeljövőben egészen biztosan nem vállal több filmet, mert a színházi szerepeire szeretne koncentrálni.

- Visszatérek a színházba. Nem volt könnyű meghozni a döntést, mert azt nem szeretném, ha a lányom elhidegülne tőlem, amiért ezentúl nem én dugom majd őt ágyba esténként - mondta a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.