Pia nélkül kellett kibírnia az Antarktiszt!

Képek- Kate Beckinsale majdnem halálra fagyott!

Kate Beckinsale-nek pia nélkül kellett kibírnia az Antarktiszt! A színésznő azt nyilatkozta a Boston című napilapnak, hogy az életébe is kerülhetett volna, hogy ha ivott volna alkoholt legutóbbi filmjének fogatásán.

Kate Beckinsale gyönyörű és szexis képekben! képgaléria

2009.09.10 18:45mellesleg

A„Whiteout” c. film főszereplőjét figyelmeztették, hogy a rettentő hideg miatt az italozás súlyosan károsíthatja az egészségét.

A forgatás helyszíne nem más volt, mint az Antarktisz. Kate több filmjében levetkőzött, de az Antarktiszon játszódó Whiteout-ban biztos nem fog!

- „Igazából soha nem ittam, de amikor mégis, akkor mindannyian tudtuk, hogy ilyen hideg körülmények között ez nem volt túl jó ötlet.” – mesélte el Beckinsale.

- „Állítólag alkohol hatására az ember hajlamosabb megfagyni, kihűlni, vagy alvás közbeni hirtelen halál állhat be, szóval úgy voltunk vele, hogy jobb, ha nem kockáztatunk.”

A színésznő Carrie Stetko tábornagyot játssza új filmjében, egy bátor nőt, aki egy gyilkost egészen az Antarktiszig követ, ahol a nap épp hat hónapra készül lenyugodni.

Kate nem hitte volna, hogy az Antarktisz tényleg ennyire hideg, és úgy gondolta, hogy az emberek csak túl nagy feneket kerítenek a mínuszoknak.

- „A hideg? Ó, igen! Mondták, hogy nagyon hideg lesz, én meg azt gondoltam, hogy dolgoztam már Prágában, Budapesten, és mindig kevesebb ruhát viseltem a filmjeimben, mint bárki más, szóval menni fog. Aztán megtapasztaltam a „hideg” szó új jelentését. Azt hiszem, a hőmérséklet úgy kb. mínusz 58 fok körül lehetett. Hihetetlen volt!”

Kate szeretőt tart?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.