A legtermészetesebb fiatal szépségek pózoltak

Szexi videóval! Amatőr modellek pózoltak Nánási Pálnak

Közel 4000 feltöltött képpel, és 21722 leadott szavazattal ért véget a Discreet által szervezett online verseny. Nánási Pál és Discreet a fiatalok által leginkább látogatott közösségi portálokon, a Facebookon és az MSN-en keresték az ország legtermészetesebb fiatal szépségeit.

2010.08.19 11:10ma.hu

A 12 győztes lány fődíjként egy profi portfólió fotózáson vehetett részt Nánási Pál és egy szakértői csapat vezényletével, gyakran profikat meghazudtolva magabiztosan, vérbeli modellként pózoltak az ismert fotós kamerája előtt – akár fehérneműben is.

Nagyon jó hangulatban, lázas izgalommal telt a nyertes lányok portfólió fotózása. Az éles szemű zsűri jól végezte a munkáját, hiszen magabiztos és igazi természetes szépségeket választottak ki, akik profi módon pózoltak Nánási Pál kamerája előtt.

Hogy a képeken a legjobb formájukat mutathassák a lányok, tökéletes sminket kaptak Dévényi Kathy-től, a frizurájukat Nagy Viktor fodrász varázsolta széppé, míg a mesés ruhákról Lakatos Márk gondoskodott. A nyertesek nemcsak színes ruhákban forgolódtak, de gátlásaikat levetkőzve a Triumph ajándékaként fehérneműben is fényképezték őket. Legtöbbjük számára idegen volt a helyzet, de az instrukciókat követve mind a 12 győztesről profi képek születtek. Nánási Pál és a Discreet júniusban indította el azt az online versenyt, amelyen az igazán magabiztos, természetes szépséget keresték.

A kampány célja az volt, hogy bebizonyítsa, nem csak a tökéletes címlaplányoknak áll a világ, hanem a karakteres, egyedi kisugárzású szépség számít igazán.

A verseny során a lányok nem csupán az értékes napi nyereményekért versenghettek, de a divatszakértők stílus- és szépségtippekkel, Damjanovich Kati pedig életvezetési tanácsokkal látta el az érdeklődőket a Discreet és Nánási Pál által indított blogon (nanasi.blog.hu).

Nánási Pál így nyilatkozott a fotózásról:

Amikor a Discreet kezdeményezése mellé álltam, azt gondoltam, hogy végre egy verseny, ahol nem a „műnőket”, hanem a valódi szépségeket, a bájt keresik. Magánemberként én is a mosolygós, természetes, minden manírt nélkülöző nőkre szavazok.

Szerencsére nem kellett csalódnom, nagyon sok szép, magabiztos lány jelentkezett, akik a fotózáson is bebizonyították, hogy egy nőnek ezer arca létezhet, és a kisugárzás az, ami igazán számít. Nagyon élveztem a nyertesekkel való munkát, a hozzáállásuk nagyon profi volt, ami a képeken is jól látszik, sokszor hivatásos modelleket meghazudtolva pózoltak a kamerám előtt.

Remélem, ők is jó emlékekkel távoztak a fotózásról, és egy életre szóló élményként gondolnak vissza rá.”


A fotózás hangulatáról egy rövid film is készült:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.